Jaktcamp

Timmerstuga med bastu invid sjön

Timmerstuga med bastu invid sjön

Timmerstuga med bastu invid sjö

Bo i vår nybyggda timmerstuga som ligger helt avskilt, mitt i det natursköna Ljungdalsfjällen. Stugan ligger invid sjön Öjön (ca 80 meter från vatten). Stugan ligger i väglöst land men är lättillgänglig, ca 3 km från bilväg. Terrängen dit är fin och lättsam att ta sig fram på. Stugan är byggd med öppen planlösning och rymmer 6-10 personer. Den är utrustad med 6 rymliga våningssängar där det är möjligt att sova två och två i underslafarna (bredd 1.20). På loftet finns plats för 2 personer. Stugan är utrustad med en mycket användbar gasolspis/ugn för matlagning samt vedkamin för att hålla stugvärmen. Vatten att dricka, tvätta sig i/diska får man hämta i den närliggande bäcken eller i sjön. Utedasset ligger ca 20 meter från stugan.
Murikkapanna för matlagning utomhus finns att tillgå.

6 rymliga bäddar

Interiörbild Solviken, 6 rymliga bäddar

Vedeldad bastu invid sjön med tillhörande relax med panorama mot Helagsmassiven går att hyra. Roddbåt och kajaker och viss fiskeutrustning finns att låna.

Pris:

Hyra av stuga inklusive ved och gasol från
500 kr/per/natt

 

Avkopplande bastubad

Avkopplande bastubad

Vedeldad bastu

Vedeldad bastu

Tältkåta på jaktmarken

Boende i tältkåta på jaktmarken

Boende i tältkåta på jaktmarken

Boende i 9-manna Tentipitältkåta på jaktmarken. Ved finns att köpa.  Medtag egna liggunderlag och sovsäck.  Stekhäll av typen Murikka finns att tillgå för egen matlagning.

Pris: från 400 kr/per/natt

 

oppigårn

Boende i Uppgårn nere i Ljungdalsbyn

Här kan ni bo upp till 10-12  personer. Huset ligger på en gård mitt i byn med ca 10 minuters gångväg till affären. Här finns 10 bäddar fördelade på 4 rum, kök med riktig spis och ugn, 2 badrum med dusch och toalett. Huset har en lång, fin historia då det är byggt på den äldsta gården i byn. Huset byggdes om på 80-talet och vissa delar renoverades 2008. Huset har enkel standard men funktionellt och praktiskt då man ryms många. Det går att köra bil ända fram till huset.

Vägbeskrivning Uppgården
Koordinat till huset: sweref 99 lat long,0:N62.852026° E12.775792°

Beskrivning för att ta er ta er till huset i byn:
När ni kommer från Funäsdalen: Ta vänster efter bron och kör ca 300 meter. Stort grönt hus på er vänstra sida. På samma gård står en stor, röd loge, en mindre röd stuga och ett gammalt rött/grått hus.

vardagsrumsittgrupp