Ripjakt för tjejer!

Joy Event erbjuder fågeljakt med stående fågelhund på privat mark i Ljungdalsfjällen. Vi värnar om en bärkraftig ripstam på vår mark och har därför en bag-limit på 4 ripor/pers/dag.

Detta mässerbjudande är enbart för tjejer och erbjuds till ett kraftigt rabatterat pris 5 900 kr/pers

 
DATUM:
september 2018 (återkommer med exakt datum)
Jakten:
Solviken: Marken ( 800 –1000 ha) vi jagar på är privat och ligger invid sjön Öjön. Marken har fina och varierande fjällbiotoper med inslag av björkskog, strandkant, holmar, öar, myr och kalfjäll. Marken ligger på 850-900 möh och är lättillgänglig. Terrängen är fin och lättsam att ta sig fram på. Båt finns att tillgå då vi även kan jaga på holmar och öar.
Boende:
Timrad fjällstuga i Solviken
Vi bor tillsammans 3 nätter i vår nybyggda timmerstuga som ligger helt avskilt, mitt på jaktmarken i det natursköna Ljungdalsfjällen. Stugan ligger invid sjön Öjön, i väglöst land men är lättillgänglig, ca 3 km från bilväg. Stugan är byggd med öppen planlösning och utrustad med 6 rymliga våningssängar. Stugan är utrustad med en mycket användbar gasolspis/ugn för matlagning samt vedkamin för att hålla stugvärmen. Vatten att dricka, tvätta sig i/diska får man hämta i den närliggande bäcken eller i sjön.
Utedasset ligger ca 20 meter från stugan. Nere vid sjön ligger vår vedeldade bastu med panorama mot Helgsmassivet.
Yoga: Möjlighet finns att utan kostnad få prova på yoga efter jakten. Jakt och yoga i en effektfull kombination…

Program:
Torsdag: Ankomst torsdag eftermiddag kl. 17.00 Ljungdalen. Mötesplats Björken. Klar att vandra upp till stugan kl. 17.30 Värdinnan bjuder på fjälldrink och tilltugg när vi kommer upp till stugan. Vi lagar middagen tillsammans under kvällen.
Fredag: Ni tillreder själva frukost och gör lunchpaket för dagen. Vi börjar jakten ca 9.00. Efter avslutat jakt hjälps vi åt att laga mat inne eller över öppen eld utanför stugan. Bastubad för den som vill. Yoga för den som vill prova☺
Lördag: Som ovan. En surprise i hälsans tecken utlovas under eftermiddagen.
Söndag: Efter en skön sovmorgon och god frukost städar vi ur stugan och vandrar ner till parkeringen för avfärd hemåt.

PAKETPRIS: 5900 kr/pers

(Max 8 platser)
VARMT VÄLKOMNA!