Ripjakten i SolvikenAfterhunt

Tack Evelina!

Vilka dagar och vilket underbart jaktarrangemang i allt, stort som smått. Världsklass! Jag minns särskilt regnbågen och ljuset efter vår bastu/dopp i sjön…. och att därifrån tillsammans få en underbar middag serverad.

Allt gott / Magnus Österman

Regnbågen i Solviken

 Hej

Tack för ett par jättetrevliga dagar. Vi var mycket nöjda och du hade arrangerat det hela fantastiskt bra.

Vi ses, Tomas

 

Martin Larsson med kompisen Micke

Hej Evelina!
”När jag åkte upp i sept hade jag lite funderingar runt maten.Efter mycket vandrande vet jag att jag förbrukar ganska mycket energi. Det visade sig vara helt obefogat med såna funderningar eftersom maten var;god, vällagad, riklig och ofta samt efterrätt med kaffe och annat.

Efter timmar i bilen var det gott och uppfriskande med en pulshöjare uppför slänten, med last i ryggsäcken och en fin vandring ut till stugan på fjället. Att komma ut i det öppna fjällandskapet och vidderna är avkoppling för kropp och själ.

Vi fick en väl ballanserad dos av fysisk aktivitet, vila, mat, och jakt medspänning, då hunden plötsligt står för fågel. Pulsen går upp och man ärhelfokuserad på vad som händer framför hunden.Vid några tillfällen utnyttjades skottchansen, för att nästa gång, inte kommasig för att skjuta då hela luften fladdrar av ripor som drar iväg åt olika håll. Vid ett par tillfälle då mängder av fåglar gick upp framför oss, och ingen av oss tre kom sig för att skjuta, suckade hundföraren uppgivet. Han nämnde också några ord som jag dock undviker att uttrycka i skriftform. (Snickaren)

En lättsam jaktform som kan innehålla mycket social kontakt och rikliga ochspännande jaktuppleveser. Ett gott koncept som som du kan förtsätta med.

En stor del av upplevelsen och värdet i paketet kan du ta till dig då dittpersonliga engagemang avspeglar sig. Många personer är involverade, hundförare, matfixare och andra och allt ska organiseras för att det skall flyta på. Något som du gjort mycket bra. Sammanfattning: Avspänt, god stämning, personligt engagemang och närvaro.

Sist men inte minst – bastun vid sjön med uppfriskande dopp – värt nästan hurmycket som helst, samt vila trötta ben på trädäcket efter en dags vandring, där vi också kunde avnjuta god dryck med tilltugg, sol och värme från eftermiddagssolen vid fjället.

Ha de gott !

Hälsningar
Martin